Фигурка На Пчела Hasbro Трансформърс Ultimate

Фигурка На Пчела Hasbro Трансформърс Ultimate

На склад
BGN 10.34
Наличност:

13-инчовата фигурка Трансформърс Ultimate Bumblebee се основава на оборудвайте, изскачащ в игрален филм това лято.заглавие { шрифт : Verdana, Helvetica neue, Arial, serif; размер на шрифта : 10 пиксела, а теглото на шрифта : bold; стил на шрифт : курсив; } ul.отстъп { стил на списъка : вътре диск; отстъп на текста : -15 пиксела; } Фигурка Hasbro Трансформърс Ultimate Bumblebee - това е премиальная играчка-трансформатор на базата на филми, представена на пазара.С ръст от над 14 инча тази фигурка повече отколкото заслужава титлата "Непобедима". Благодарение на елегантния дизайн, звуците на битки и разговори, както и усъвършенствана система аниматроники Ultimate Bumblebee е една от най-пълнофункционален екшън-фигури, които някога ще намерите.
Пълнофункционален фигурка на Пчела възпроизвежда аниматронику и звуци.Покажи по-голяма .Поглед отстрани .
Форма на колата Bumblebee същата подробни и добре проектирана, като при всеки модел автомобил.Покажи по-голяма .Поглед отстрани .
Два Невероятни Режима На
Препоръчва се за деца на възраст от пет и повече години, Ultimate Bumblebee е идеален както за колекционери играчки, така и за деца.Първоначално Ultimate Bumblebee се появява като елегантен Camaro 2008 г. съобщение.Благодарение на ярко-жълт довършителни работи и расата лентите за автомобили форма на Ultimate Bumblebee толкова детализирована и добре събрана, както и всеки модел автомобил, и ще стане идеално допълнение към гардероба или комоду.Автомобилът може свободно да се търкаля като по килим, така и по твърди настилки.

Опции за продукта

Свързани продукти