Интегрирана екип за унищожаване и ограничаване на зомбита Договор ловец на зомбита Challenge Coin

Интегрирана екип за унищожаване и ограничаване на зомбита Договор ловец на зомбита Challenge Coin

На склад
BGN 12.80
Наличност:

Те стреля всички зомбита в главата и получават обществото монети, най-хубава от тях - тази, предназначена само за регистрирани договора ловци на зомбита, но сега вече достъпни и за вас.
Жесток марш безброй не-мъртвите, тянущихся за малко останалите хора в неустоими вълна апокалиптичен смърт и разрушенийэто материал кошмари.Но това може да се случи.Тези момчета са подготвени и да могат добре да се направи това, за което ги наемат.Убие зомбита.
Огромни маси от зомбита значително надвишават броя лицензирани ловци на зомбита.Но затова усъвършенства уменията и опита на договора ловци на зомбита за Интегриран екип за унищожаване и ограничаване на зомбита се радват на голямо търсене.
Докато те бъдат възнаградени нашите благодарни сълзи на радост, тяхното братство, символизирана от тази монета IZECC Contract Zombie Hunter Challenge.Монета Contract Zombie Hunter отлично със званието от блестящ никел с каменна облицовка cloisonn от двете страни за трайност сега и по време на идването на зомби апокалипсис.
На лицевата страна на това елегантно изготвения знак на благодарност сложена Печат на Съвместното командване, съдържаща копие от специални части, знак за биологична опасност и кръстосани мечове, сочещи на служба във Войните със зомбита.
Обратно, с кървави червени букви Zombie Hunter над успешен убийство, изпълнен в омерзительном зеления цвят на немъртви, е всеки Договор Zombie Hunter не само като свидетелство за лиценз и услуги, но и техния статут успешна машина за унищожаване на зомбита.
Вземете монета IZECC Contract Zombie Hunter Challenge в знак на солидарност с шепа нещастни смелите мъже, които биха могли да копаят канали, смяна на гуми или начисляват амортизации на активи, но вместо това обеща защита на човешки живот, унищожаване на немъртви.

Опции за продукта

Свързани продукти