Godox Tl-5 Трикольор Съобразена с лампа ac E27 притежателя на гнездото Градската Пръстен с пет дупки за Осветление фотография

Godox Tl-5 Трикольор Съобразена с лампа ac E27 притежателя на гнездото Градската Пръстен с пет дупки за Осветление фотография

На склад
BGN 17.28
Наличност:

Характеристики :
- Трицветна лампа с пет притежатели на идеален за снимане в студио или работилници - Тази лампа е оборудван с пет притежатели E27 за закрепване на 5 крушки
- Три ключа управляват включването или выключением лампи с нажежаема жичка
- Перфектен източник на непрекъснато осветление.Сигурен и надежден лампа лесна работа.Можете да инсталирате софтбокс за създаване на ефекта от мека и естествена светлина.
- На панел над всеки ключ има табела, която сочи към крушки, управляван превключвател.Например, ключ 1 контролира светлината в горния десен ъгъл на в горния десен ъгъл.Ключ 2 се управлява крушка по средата, а преминаването 3 управлява две крушки в горния ляв и долния десен ъгъл.
- Преди да инсталирате или извличане на електрически крушки изключете захранващия кабел и изчакайте, докато лампата хладно.
- Крушката се нагрява след включването им в продължение на известно време.Не се допирайте до него.Също така не поставяйте в близост до тях запалими предмети.
- Това устройство не е водоустойчиво.Не го използвайте в дъжд или мъгла.
Забележки : Този продукт не включва фотолампочки, софтбокс и светлинна поставка, те са предназначени само за демонстрация.
Технически характеристики :
- Източник на захранване : AC110 V-130 V /50-60 Hz
Притежателят на светлината : Притежателя на светлината E27 * 5
- Адаптер за софтбокса : Метален адаптер за монтаж на правоъгълен, четырехугольного, четырехугольного и восьмиугольного софтбокса.
- Предпазител : 5 A (за справка се обърнете към самия продукт)
- Размер : 22.8x19.7x9.7 см
- Тегло : 770 гр
Пратката включва :
- 1 х Godox TL-5 5-в-1 Лампа с цокъл E27 с няколко притежатели на
- 1 х захранващ Кабел (штепсельная щепсел САЩ).

Опции за продукта

Свързани продукти