Питки от Селски печене със Сладък лук, 6 унции

Питки от Селски печене със Сладък лук, 6 унции

На склад
BGN 12.82
Наличност:

Бисквити от енчиладас в селски стил - това е идеалният обикновен бедняк за закуски, което ще даде блясък на следващата сирене дъска.Свеж криза, ръчно приготвена от пресни висококачествени съставки.Насладете се на любимите сосове, паштетами, сирена и деликатеси-антипасто.
Селски на фурна - това е страстен проект дует на мъж и жена от малък град сыроделов близо до моста Golden gate в Калифорния.Ги малко производство на бисквити е нараснал в няколко кафенета и ред бисквити и бисквити с ръчно изработени.До ден днешен те се пече всичко на ръка и се използват само най-добрите органични съставки.Техните продукти съдържат малко мазнини, са богати на хранителни вещества и, естествено, вкусна.
Питки традиционно са ръчно изработени в пещ на дърва и се сервира с различни сосове и зеленчуци.Опитайте ги на следващото парти!
Варианти включват :
Квас от сладък лук и крем-фреш : Сладки органичен лук намалява с внимателно обжаривании във фурната.Млечна сметана Straus се използват за да им е наситен вкус на крем-фреш.До фантастични сочетаниям сирена се отнасят Brillat-Savarin, Грюер пещерата на затвора или Эмменталь.
Маслинова квас Каламата : Органични маслини Divina се почистват ръчно от семки и смачкани, а след това замешиваются на хляб.Истински меланж на вкус се допълва с такива сирена като фреш Шевре, Хумболт Фог и крем Кресценца.
На квас с розмарин и зехтин : Класически средиземноморски аромати на розмарин и зехтин са получени от сладки, пресни, сушени листа от розмарин, които месите тестото.Като сирене комбинации може да се използва сливочную рикотту, свежо азиаго Прессато или телеме собствено производство от Калифорния.
Квас на маслиново масло Sel Gris : най-неутрален от всички вкусове, тя допълва всички сирена и спредове и е чудесен почистващ препарат за вкус.В тази мексиканска царевична питка от сива морска сол от Франция, съдържа натурални, полезни микроелементи.
Разновидности се продават отделно.Органични пшенично брашно, органичен сладък лук, органична захар, органичен крем-фреш, органично маслиново масло първото пресоване, морска сол.

Опции за продукта

Свързани продукти